Det är flera med mig som saknar tiden då man kunde samlas och se en show, läsa om roliga shower som nyss varit eller rent av sätta upp en egen show. Det vi längtar efter nu är att känna doften av popcorn, höra hur barnen springer runt med förväntan över vad dom snart ska få se.

Doften från korvstånden som sprider sig och föräldrar som köar för att mätta sällskapet. Tänk att man kan sakna det där oljudet :)! Men snart får vi förhoppningsvis se en äkta trollerishow och i väntan på det så kommer jag besöka Magicland för att få lite  inspiration och fylla på mina lådor med allt nödvändigt som behövs när man ska rycka ut för att fullända kalaset.

Minns när jag skulle underhålla på min yngsta dotters barnkalas. Det blir ju inte som att åka på negersafari men nästan. Det är faktiskt bland det roligaste som finns att underhålla på barnkalas. Så tacksamt och så utvecklande att lära sig att hantera deras ohämmade ärlighet i exakt varje moment. Här är det ingen som sitter inne på sina åsikter om ett misslyckat trick utan rakt ut bara och just detta gör att man får en sån äkta och direkt respons på vad man gör.

Trollkarl