Långt fram är väl tankarna på att resa utomlands men drömma är väl det som gör att man håller hoppet uppe så här dags. Det är drygt ett år sedan som vi förstod att resorna kommer att bli färre under 2020 och 2021! Ni som trots detta planerar att resa kommer att få ett antal praktiska tips inför resan och hur du skapar drömkalaset. En lång flygresa med barn är något som många föräldrar våndas. Men ett par bra tricks att ta med på flygturen ska du få.

  • Glöm inte att ta med dig en kortlek! Ett måste för att få lugn och ro och barnen tycker det är kul med kort.
  • Ska du ha barnkalas utomlands så vill jag verkligen tipsa dig om att skaffa dig en leksak att ta med på resan.

Ballongpump tänker du! Ja för att i värmen är de det sista du vill vara utan men ballonger däremot är ett måste. Så se till att ta med dig en pump. Även på barnkalas är musik och dans väldigt populärt. Utomlands kanske det är svårare att få tag i tex laktosfria produkter som grädde osv. Se därför till att frossa i frukt, popcorn och andra laktosfria produkter. Se hur man faktiskt kan fira födelsedag utomlands.

Trolleri är alltid kul på barnkalas och jag skulle säga att om du inte kan hyra en trollkarl på plats så se till att investera i ett par bra kortlekar. Då håller du barnen sysselsatta och kan utöver detta även ha en trolleriskola. Så ge inte upp bara för att du är utomlands. Gör kalaset till semesterns roligaste event.

Visste du föresten att världens största kortlek kommer i från Sverige och väger 27o kg. Det du! Där kan man snacka om lagt  kort ligger.