Äntligen är årets fattigaste månad över. Som om det inte vore nog att vi har årets sämsta månad rent ekonomiskt så har vi även tö och slaskväder ute. Vi är inte så många som har tillgång till varken svarta pengar eller stulna pengar. Man kan alltid försöka köpa eller sälja något begagnat med bitcoin på blocket. Men jag vill faktiskt slå ett slag för en viss ljusning. Det är ljust ute på kvällarna och börjar faktiskt bli en viss känsla av vår i luften och det är inte mer än någon månad kvar till påsk. Även om ekonomin varit tufft så har de varit praktiskt med smslån med helgutbetalning. Det har verkligen varit min räddning de sista veckorna. Man kan säga generellt att smslån med utbetalning dygnet runt varit en slags ekonomisk trygghet när det varit som det varit.

Jag förespråkar egentligen inte lån men när det är tider som dessa då man verkligen är i behov av extra kapital så har dessa snabblån varit ett nödvändigt ont för mig och nu när månaden är över och det snart är lön så betalar jag tillbaka mina lån. Det är något av det viktigaste om man ska ta smslån. Att man verkligen ser till att betala tillbaka senast några dagar före fakturan går ut eller betalningen ska vara inne. För vid utebliven inbetalning får du hutlöst dyra räntor och påminnelseavier som du lätt klarar dig utan.

Så se till att vara smart nog att ha möjlighet att betala tillbaka i tid och ta inte mer lån än du behöver. Håller du dig till dessa principer ser jag inga pekfingrar när det gäller snabblån. Dock är det upp till var och en att verkligen se till att man inte lånar mer än man har råd med för det är då du hamnar i lyxfällan och så himla kul kanske inte det är.

Smslån