Ja, nu kommer vintern igen. Det kommer bli satan så kallt. Bäst att sticka till värmen? Eller frysa till is Skärmarebrink i Stockholm där jag bor. Förvisso har vi solarium nere på hörnet men det känns som att jag vill att min hud exponeras för lite emr sol än så även den något förlegade organisationen strålskyddsmundigheten inte håller med.

Jag som bloggar här hette Martin Sidflank och tucker om att skriva här. Jag tycker om många saker i livet – men det jag äslakr mäst av allt är resor och päron. På vårt kontor har vi en fruktskål som det ibland ligger Päron i. Dessa brukar jag ta direkt och vräka i mig av innan någon annan hinner se att de ens fanns.

Men nu till resmål. Jag tycker att Honduras är trevligt som attan.

Exempelresa från Afro Caribbean som jag ännu inte fått åka på. Hoppas och håller tummen…

Paketresa 3 nätter | Kod: ACH2

Honduras är för er som är ute efter en storslagen naturupplevelse i en oexploaterad miljö. Ett alternativ för er som gillar äventyr i en genuin omgivning. Under den här resan besöker ni nationalparker, badar i vattenfall, vandrar i regnskogen och åker båtsafari i ett mangroveträsk. Ett prisvärt startpaket som med fördel kan kombineras med vårt övriga utbud i Honduras och övriga Centralamerika.

Färdplan

Dag 1: Ankomst San Pedro Sula
Ankomst till San Pedro Sula i norra Honduras för vidare färd till La Ceiba och pensionatet La Villa de Soledad, beläget i ett naturskönt område en bit utanför staden. På eftermiddagen hinner ni med en skön vandring i det natursköna området.
Övernattning på La Villa de Soledad inklusive frukost, lunch och middag.
Dag 2: Pico Bonito och Cangrejal River 
Pico Bonito National Park är en av de vackraste och största nationalparkerna i Honduras. Parken börjar vid kusten och stiger som högst upp till ca 2 500 meter. Dagens vandring sker i såväl regnskog som molnskog. Parken är främst känd för dess många fågelarter men här finns också jaguarer, pumor, apor, ormar och många andra djurarter. Glöm inte att ta med badkläder, här ges flera möjligheter att svalka sig i härliga vattenfall. Mellanmål i form av frukt och vatten är inkluderat. På eftermiddagen återvänder ni till La Villa de Soledad. Detta är en heldagsutflykt.
Övernattning på La Villa de Soledad inklusive frukost.
This entry was posted in Resor and tagged .