Nu känns det iaf som att våren har kommit på riktigt och igår kom även lönen. Även om det inte är lämpligt att besöka fysiska butiker nu så kommer jag shoppa och det kommer jag göra på internet. Först på listan att införskaffas är högklackade skor en festklänning och en snygg tröja. Jag tycker verkligen att jag har lite rätt att unna mig något kul nu i allt det tråkiga som sker runt om i världen. Och om något är kul att köa så är det kläder.

Något jag inte unnat mig så mycket den senaste tiden är ju saker till mig själv. Jag funderar på att boka en billig resa med nu när priserna är som lägst. Men det får vi se lite längre fall. Jag är inte gjord av pengar bara för att det precis varit lön. Skulle jag varit gjord av pengar skulle jag utan tvekan införskaffat mig i en hel garderob av snygga träningstights.