Bli mer produktiva!

Ett utmärkt sätt för ditt företag att komma igång med ett stort projekt eller komma närmre varandra som kollegor är att ta er iväg för en konferens. Det innebär ett utmärkt tillfälle att förena nytta med nöje där utrymme finns för att båda jobba hårt och lägga upp storslagna planer för framtiden samtidigt som man kan passa på att ha lite roligt ihop och aktivera sig på ett eller annat sätt som passar gruppen. Det finns alla möjligheter som en kombinerad konferens och matlagningskväll vilket såklart är trevligt. Vill ni aktivera er mer finns också sådana möjligheter, kanske skall ni slå till på ett golf paket eller paddla kajak?

Hitta rätt ställe

För att hitta rätt ställe så är första steget att utgå från vart ni befinner er. Kanske vill ni åka lång bort eller så siktar ni på en weekend nära Stockholm om det är där ni sitter! Hur som haver är det viktigt att hitta ett ställe som har det just ni söker. Är det kanske ett spa ni vill kombinera resan med eller är det flådigt boende som ni vill unna kollegorna så blir alternativen många! Söker ni efter konferensanläggning Stockholm så finns det massor av alternativ där ni kan hitta rätt typ av upplevelse för er!

Körunda golfhotell

Eftersom just vi har fullt av golfare på vårt kontor kände vi att denna aktivitet borde stå i fokus. Det är en sport som passar sig mycket bra i kombination med en konferens. Man får en härlig promenad, det går att ha en liten tävling mellan avdelningarna och efter avslutad runda finns gott om tid att snacka jobb för att sedan gå in på en härlig middag i goda vänners lag. För vår del blev detta en utmärkt kickoff inför förra hösten och vi planerar att göra om det igen fram till sommaren när man verkligen längtar efter en härlig dag ute på banan!

golf-korunda-03

Upplev något nytt på kontoret

För att kicka igång våra höstar och vårar på kontoret har vi alltid sett till att ordna en konferens för att på ett härligt och smabastuflottert sätt sätta igång en arbetsperiod. Vi har verkligen märkt att detta är mycket uppskattat hos våra kollegor och vi har i regel fått mycket viktigt arbete gjort när vi varit iväg också. Eftersom vi utgår från Stockholm är det konferens i Stockholm som gäller! Här finns massor av fantastiska alternativ. Varför inte ta en tripp ut i skärgården och spendera kvällarna på en bastuflotte Stockholm och dess vackra skärgård som fond för badandet!

Flera alternativ

Det finns såklart andra alternativ på resor att göra. Vi har även varit kickoff nära Stockholm med massa andra roliga aktiviteter tillbuds. Det går att göra allt från att aktivera sig fysiskt med sport eller liknande till att göra någonting mer kreativt som att kanske laga mat tillsammans eller hyra in en stand up komiker som underhåller er till kaffet. Konferensanläggningarna är i regel väldigt tillmötesgående med att se till att du och ditt företag får den upplevelse ni är ute efter. Det finns allt mellan himmel och jord vad gäller boende. Både slott och koja så att säga. Här går det att utgå från en budget och fortfarande sy ihop en härlig och effektiv upplevelse för alla inblandade.

Kortare konferens

Vi har även kört kortare resor på dagkonferens Stockholm där vi börjat på morgon kvisten, jobbat ihop, avnjutit en god lunch och sedan fortsatt arbetet för att efter arbetsdagens slut bege oss in till stan igen för att förlusta oss inom stadens gränser. En sådan lite boost ger mycket för kollegorna har vi märkt. Ibland är det skönt att bara komma iväg och bryta lite mönster. Det kan snabbt sätta igång hjärnan och tankarna hos de flesta!