Res till sommaren

November månad är här och den svenska vintern är numera ett faktum. Dagarna blir kallare och kortare, kvällen kommer allt för tidigt och energinivån börjar redan svaja. Temperaturen är redan låg och fortsätter att sjunka dag efter dag, mängden solsken minskar och d-vitaminbristen är snart oundviklig. Sverige är ett underbart land på många sätt, men fakta kvarstår att den svenska vintern inte är nådig. Vi människor behöver solljus och precis som alla däggdjur ställer vi in vår dygnsrytm utefter dagsljuset. Vintern är däremot den perfekta årstiden för att resa, allra helst till värmen och sommaren på andra sidan jordklotet. Fly vardagen för ett tag och unna dig själv lite välförtjänt semester på Seychellerna.

Paradisön Seychellerna

Seychellerna, formellt republiken Seychellerna, är en paradisö i västra Indiska oceanen med mycket natur att utforska och kritvita stränder. Miljön och natur på Seychellerna är verkligen extraordinär och det är en paradisö i särklass. Vattnet har en otrolig färg och inte sällan stöter man på sköldpaddor. Seychellerna är mest känt för sin lyxturism och det är ett av landets största inkomstkällor. För den som vill ha en mer genuin och givande upplevelse av Seychellerna kan man välja att åka på en vandringsresa till Seychellerna med Aktivresor.

En resa som gör gott för själ och kropp

Att åka på lyxsemester till Seychellerna är givetvis avslappnande, men inget går upp emot en resa där man upptäcker och utforskar landet man besöker. En vandringsresa till Seychellerna är givande, genuin och skapar minnen för livet. Genom att upptäcka landet till fots får man upplevelser och perspektiv bortom lyxresorten och turistattraktioner. Under vandringsresan bor man på La Digue – den minsta av de bebodda öarna på Seychellerna. Ön ger en genuin upplevelse av ön och är endast 5 km lång och 3 km bred. Resan är 7 nätter, men kan förlängas vid önskemål, och passar hela familjen över 7 år. Här kan du läsa mer om resor till Seychellerna.